The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Knytkalas

Ska iväg till ett knytkalas om en liten stund. Jag har försökt mig på en matpaj för första gången någonsin. Jag är lite nervös inför hur den smakar faktiskt. Ruccolapaj med soltorkade tomater, låter det som något?

När jag åkte för att handla innan, mötte jag en solstråle på vägen hem. Den tanten gick lite besvärat med en käpp mot Netto, med andra armen kring sin handväska som svingade fram och tillbaka. När vi skulle gå förbi varandra, tittade hon upp och gav mig ett strålande leende. Det smittade av sig, jag gav henne mitt största leende tillbaka och visade mina två övre smilstreck!

Ah, iväg, iväg. Fira Rasmus vi skall!

Ramo & Nino.

1 COMMENT(S):

Trodde du sa att matpaj inte var din grej?...