The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Party under the Chandelier

Det blev en festlig kväll igår när Aida stod som värdinna för en lyckad förfest hemma hos sig. Hon blandade färgglada drinkar med förbundna ögon och ena handen bakom ryggen, som om hon var född till att bli bartender. Härlig atmosfär hela kvällen, där mingel blandades med försök på bosnisk folkdans så gott våra fötter hängde med.

En kompis till Aidas bror gästade vårt gäng för kvällen, som själv läser i Århus. En trevlig kille, som bland annat berättade om att folk känner till bloggen och dess trio; Aida-Rasha-Steve. :-P Väldigt roligt indeed! Fellow comrades in Aarhus, I salute you! 

Natten fortsatte på en annan större fest inne i stan. Där rockade alla dansmyror loss. Parkettgolvet gungade under oss. Jag tackar Aida för en underbar förfest, och det lika underbara sällskapet förgyllde kvällen, as usual.

On fire.

4 COMMENT(S):

Färgglada drinkar? Må det ha varit en rainbow kanske? Höhö. ^^

 

Hehe, parketgolvet rörde verkligen på sig i verkligheten, var lite skrämmande i början :D Men förfesten var by far, bättre!

(har man blivit gammal, nu när man tycker att förfester är bättre än självaste festen där man kan dansa loss?)


/Rasha

 

Här har vi strålande vårväder dag-ut-och-dag-in. Jag hoppas inte det kommer något snökaos nu. Haha.

Och du har helt rätt. Man ska väl aldrig sluta förvånas men ibland undrar man vart det hela kommer sluta?

Och det är bra med mig, tack. Stressar och jobbar på som de flesta dagar. Haha. Hoppas att allt är bra med dig, Steve, och att du pluggar flitigt! =)

 

Håhå, med så många varierande cocktailfrukter såg det säkert ut som regnbågsdrinkar! :-)

:-P Det är för att vi har så funny tillsammans ju, Rash! Ett roligt gäng!