The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Surprise Mummy!

Det är lilla mors dag ida', hipp hurra vad hon blev gla'! Helt ovetandes färdades hennes födelsedagspresent med expresståget mot Malmö, för att någon gång vid lunchtid anlända på centralstationen. Presenten var lite hungrig och törstig, varpå lunchen intogs på Piccolo Mondo (2 pastaskruvar utav 5 möjliga), med bästa Kell. Mocha latten efter maten var alldeles för stark, jämfört med den utspädda kaffet som säljs i skolans kantin. Hyperaktivitet!

Snälla André bjöd på en kopp te för att lugna den stundtals överkänsliga magen. Det uppskattades starkt. Sedan mötte presenten upp med Mr Strawberry-cake på Hollandia innan de båda tog en berg-o-dalbana hemåt på en av stadsbussarna. Mr Strawberry-cake var nära att mosas flera gånger.

Pling, plong. Lilla mor öppnade dörren och såg den bedårande presenten med Mr Strawberry-cake vid sin sida. Ett hjärtligare skratt och leende är svår att finna, mungiporna mötte ögonvrårna halvvägs uppåt respektive nedåt. Behöver jag nämna att presenten blev ihjälkramad?

Mum.

4 COMMENT(S):

Aw vad gullig din mammi är =) Du glömde kinesiska flaggor på tårtan!

 

:-) visst är hon! hehe.. även om jag velat, är det svårt att få tag på såna flaggor! ;-P

 

Steve, skärpning. Det är bara fantasin som sätter gränser!

/J