The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Vårkänsla

Har haft en härlig dag, solen var framme och det luktade vår. Jag får banne mig lukta på nu innan pollen is in the air. För då lär jag inte kunna känna skillnaden på skit och nektar. Vaknade med en öm kropp, men så mindes jag att det naturligtvis måste bero på träningen igår. Då kändes det genast mycket bättre, man känner sig liksom nyttig.

Lunchade med Nina inne i stan idag, och sedan drack vi jasminte ur en imponerande teservis, måste jag säga. Japansk tetsubin, sådana som jag hade mina ögon på när jag var i New York förra året, men aldrig köpte eftersom de väger för mycket. Vi skulle nog ha kunnat sitta där och samtala i all evighet om det inte var för att jag hade bokat en tid för klippning.

Det känns skönt att ha blivit av med riktigt massa hår! Jag blev genast några pounds lättare efter besöket hos frisören. Nu känner jag mig redo för våren, och helgen.

Sommarlängtan.

1 COMMENT(S):

Jag hoppas att det är en gammal bild! Här faller snön. Igår blev det en långpromenad i det härliga vårvädret och idag vräkte en decimeter snö ner.... Nooo more, please.

Och jag fick lov att sluta godkänna kommentarerna när det blev hundratals om dagen. Kunde inte sitta där och bocka för en-och-en, haha. Men synd också, på ett vis. Missar många roliga och intressanta kommentarer.

Och jag föredrar regnbågsglassen före "gräddbrösten", höhö. ;)