The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Behind the school bench

Vi sitter och genomlider ännu fler statistik-/epidemiologitimmar på en onsdag eftermiddag. Vill jag forska och använda en massa statistiska parametrar i framtiden, lär jag ta tag i det då. Men inte nu. Kan lika gärna ge mig några sömntabletter.

Efter en lång dag. Klockan är över fyra, sista timmen: 

Aida: Va, vad hände med b-uppgiften?
Steve: Huh, den där? Jag vet inte, hon glömde den nog. (Rycker på axlarna)
A: Jaha...
S: Mm.. (ringar in uppgiften med pennan)
Klasskamrat: Undskyld, du har glemt opgave 7.4-B.
A: Kul att vi bara går vidare och låtsas som ingenting. Tänk om ingen annan sa något?
S: Kom igen, vi kör chinese style... Vi flämtar till lite, låtsas vara upprörda, sen skiter vi i det.
A: Va, vad har det med kineser att göra?
S: Vi har fortfarande diktatur, det säger väl allt?

4 COMMENT(S):

fett tråkig konversation.. fattade ingenting.. var det, d som toppade onsdagen med epidemilogi? HHAHAHAH

bra att jag stannade hemma...


/Rasha

 

haha.. ville visa hur apatisk man blir efter att ha varit i skolan från 8-17! Och tänk på att jag sov i x antal timmar den dagen! :-P

 

Och nu, käre Steve, kommer ett långt svar... Haha.

Jag känner precis som dig; att man efter varje resa (längre sådana) kommer hem med ett stort bagage information och kunskap. Alltid lika givande - något man har med sig hela livet. Och jag tar ju basåret i Skövde nu till hösten i ett år framöver. Sedan funderar jag på att ut och resa i kanske ett halvår (Peking, Bangkok, Tokyo ...) för att sedan hoppas på att komma in på läkarlinjen. Tror det är, precis som du skriver, bättre att ut och resa nu innan. Sedan när man väl är färdig så är man allt för sugen på att ut i arbetslivet och testa på allt man har lärt sig. :)

Och Supernatural är bra, hittills. Har bara sett två/tre avsnitt. Inte hunnit mer. Första gillade jag inte men de andra har varit bra. Så jo då, hittills funkar det. Får se här framöver. :D

Och Adam är söt, indeed. Men mina lappar hade inte varit så oskyldiga, haha. Bra att du känner mig där. ;)

Och introduktionen på Hemtjänsten är över. På lördag (har praktik fram tills dess) börjar jag jobba själv. Spännande. Det enda jag aldrig kommer lära mig - som man alltid säger, haha - är vart alla bor. Men ja, det funkar. Kommer gå bra. :D

Och tack för kommentaren om headern, glad jag blir! Härligt att höra att humorn kommer fram i alla fall. ^^

Och du är inte gammal du heller, än. Så det är strongt att även du orkar med att jobba vid sidan av studierna. Men ja, vad gör man inte för att överleva. ^^

Och du behöver inte be om ursäkt över kommentarerna. Man skriver och läser när man har tid. Ser alltid fram emot din(a) kommentar(er).

Plugga på flitigt! Jag ska upp 05 och åka in till lasarettet. Bah. Tre veckor kvar, sedan så är det inte mycket kvar i skolan. :D

(Lång kommentar, sorry...) ^^

 

Guuud! Hahaha. Ser nu hur lång kommentaren blev, jisses. Längsta ever. Jaja, sorry! Trött på läsandet sade du? Whatever. ;)