The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dreamboy

Vardagsliv utan stress, utan medicinböcker som pockar på min uppmärksamhet, utan ett tomt hus på tomten. Åt frukost/brunch efter åtta timmars välbehövlig sömn, med syrran vid matbordet och brorsan över högtalartelefon. Så 2010-talet..

Gick i stan, handlade, (fyllde på hennes skafferier, enligt mors anvisningar), lagade god mat, hamnade i matkoma, och avslutar kvällen med movie-night och frosseri! Köpte nästan ett kilo lösgodis för en liten peng, I'm in heaven! Syrrans samvete tvingade henne däremot att ha med lite gurkstavar i ena hörnet.

4 COMMENT(S):

Haha. Kompenserar gurkhörnan upp godiskilot ni köpte? Maybe.. ^^

Och tack, Steve, för dina kommentarer. Eller vill du att jag ska kalla dig Dr Stivi? ;) Gillar din förklaring till varför du tog flyg-färdvägen, haha. SJ håller jag med om. Förbannat dyrt. Skulle bli 600:- ToR till Sthlm om jag inte fick över Tradera och en Swebus-biljett dit. *suckar högt*.

Och vad jag har hört så är det sista säsongen på Ugly Betty. Så sista avsnittet kommer ut nu i veckan, och man märker att det är i slutet. Betty har ju ... vuxit upp på ett annat vis. :)

Och HP gick inte bra. Skitprov! Antingen får jag läsa någon "förberedande kurs" eller så får jag helt enkelt försöka satsa på betygen. Går ut med cirka 19.6 tror jag, men det räcker ju tyvärr inte hela vägen... Alltid ska det vara något. Löser sig väl så småningom :)

Trevlig vecka, och ut i solen och skin/njut! :D

 

haha, gurkhögen är för syns skull! Syrran återvände frekvent till chipsskålen, om jag minns korrekt! :-)

 

Ni såg på FAAAAAAME! :'( UTAN MIG! Ingen vill se den filmen med mig. :(
Kul du verkar haft här! Härligt. :) Du får göra om'et snart. När jag är ledig, typ mina tre veckor i maj. Kom kom kom!

 

FAME var urtråkig, Fattema! BOORING! Syrran har den hemma hos sig, du kan ju låna den! :-P Veckor i maj är väldigt busy, tyvärr! :-/