The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Ease my pain

Apatin infinner sig. Sitter lealös på min stol och vet knappt vad höger och vänster är. Lite höger/vänster förvirring, skada på lobus parietalis inferior eller bara ett konstaterande att allt jag gör relaterar till det centrala nervsystemet på något vis?

Lindra min förvirring, all min stress. Tomaso Giovanni Albinoni är populär i min iPod just nu. Ja tänka sig, en 339 åring.

1 COMMENT(S):

Haha, skönt att en sådan pass gammal människa kan lindra stressen inför tentan i alla fall. Skönt att den är avklarad. Njut för fullt! Och som du skrev, en mango-daiquiri skulle inte sitta fel. Dock får vi här uppe invänta våren något längre. Det börjar på att bli varmare, men vi är inte riktigt där än.. Men snart så, uteserveringar... Oh yeah!