The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Happy Easter!

Glad Påsk på er allesamman! Ni får allt äta upp min del av påskmaten och dricka den så efterlängtade påskmusten åt mig, för jag lär inte ha tillräckligt tid att ens sova och gå på toa under de följande dagarna! Det blir universitetet och jag, party!

Första april people! Vem blev lurad? Tell me, tell me! Rasha var hjärnan bakom årets (Facebook-)aprilskämt för oss båda. Så himla kul! Men det roligaste är väl när Rashas mamma ringer upp och vill fiska fram sanningen, eller när min kusin som bor i Taiwan blir lurad, berättar för min faster som ringer till min far för att fråga, som sedan fiskar hos mina syskon! Cirkeln blev sluten när min bror skrattandes berättar hur 'roliga' de där gamlingarna är. :-)

Att ge bort påskägg är kul, märkte jag idag.
Did you get one?

4 COMMENT(S):

världens finaste påskägg! /en tacksam BFF

 

Mitt påskägg är där! Men det är ju så att jag har all fyllning kvar... Hur mkt är kvar i Din Aida? Hahah

 

Anything for you! :-)

Aidas är nog tömd vid det här laget! Eller så har hon fyllt den igen med sitt eget innehåll! haha

 

Ja det var BARA mitt aprikskämt... hmm... du ville också


/RASHA