The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Life through my eyes

Misstänker att mina mm. glutei maximi, sätesmusklerna, sjunker samman av att sitta så himla många timmar. Måste verkligen träna ordentligt efter tentan. Och jag är mitt uppe i en intern tävling med Aida vad gäller träningsresultat, hon kommer inte att vara nådig ifall jag förlorar. Måste därför vinna.

Annars var det här min syn under större delen av dagen. Solen sken utanför och blå himmel uppenbarade sig. Innanför 'Rustborgen', som universitetet skämtsamt kallas pga dess yttre attribut, satt jag flitigt med alla papper och böcker. Och nej, stressen har inte kommit än. Den är kraftigt försenad denna gång, igen!

6 COMMENT(S):

Hej Steve! Glad Påsk på dig:)
undrar om du kan berätta för mig hur man smidigast tar sig till Odense från sthlm, inför itervjun ochprovet den 24 april!

TACK

Pegah

 

Varför förväntar sig folk att de ska få allting serverat på ett silverfat? Det finns ju faktiskt något som heter google. Steve har en blogg som underlättar för folk som vill börja studera till läkare i Dk men onödiga frågor som resplaner kan man ju faktiskt ta reda på själv. Kan tyckas iaf...

/J

 

Du kan inte bre ut dig lite mer liksom? Tagit av dig klockan också! Du tar "känn dig som hemma" till nya höjder..! Nej men, allvarligt, kommer du och hälsar på vavavava? :D Men..den enda haken är att I don't do vegetarian...

 

Pegah, smidigast är väl flyg till CPH, tåg till Hovedbangården, och slutligen med tåg mot Odense. Norwegian.se & dsb.dk. Safe trip!

Ehh, Betty... kallar du det "bre ut sig"? Jag som tycker att jag har allt så samlat och organiserat.. host, OCD.. host...

 

Du är snäll du. Jag håller nog faktiskt med kommentator "J" där lite.. Vissa kommentarer är onödiga; sådant man kan kolla upp själv. Men klart, alltid underlättar det om någon gör saker åt en.

Och du är flitig! Undra då hur mina sätesmuskler kommer se ut inom några år? Så många timmar jag sitter framför datorn om dagen.. Not good. Tur att den än så länge är fast och fin i alla fall. Men ja, 20 nu så det ändrar sig väl fort. Tyngdlagen tar ut sitt rätta jag. ^^

 

Men herregud, jag har självklart försökt kolla upp det själv men jag tänkte samtidigt fråga Steve som är insatt om snabbast möjliga resväg då jag behöver ta mig fram och hem så fort som möjligt. Det är upp till Steve om han vill svara, vilket jag är extremt tacksam för att han nu gjorde. Jag förstår inte varför folk lägger sig i andra människors ensaker, det har ingenting med er att göra. Men samtidigt väljer man ju själv vad man lägger ner sin tid på.. Vad vet jag att lägga sig i andras ensaker kanske är er favoritsyssla.

Hur som helst, tack för din hjälp Steve!

Pegah