The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Next generation of Grey's Anatomy

Teknologin går framåt, allt moderniseras, men böckerna ser ännu likadana ut som de alltid har gjort. Jag vet att det nu finns så kallade e-bokläsare, men ärligt talat kan jag inte se mig själv använda en sådan. Hela känslan med att hålla en bra bok i handen försvinner ju! Lukten och synen av en gammal bok till exempel, och ljudet av att vända blad, det är ju borta!

Men för utbildningssyfte, vill jag gärna se framsteg. Tänk er den legendariska Grey's Anatomy (nej, inte TV-serien), vad hade gjort den ännu bättre? Jo, att inte behöva bära omkring på den förstås, men framför allt modernisera den med annorlunda illustrationer! Tänk er en manick med alla bilder och texter lagrade, när jag sen vill använda 'boken', trycker jag på en knapp och framför mig uppenbarar sig ett hologram (ungefär som i Star Wars), som visar mig alla anatomiska strukturer i 4D-format! Heaven or what?! Helt plötsligt kan man plugga på toa, sängen... no end to the possibilities, people.

4 COMMENT(S):

Grey's Anatomy är tv-serien...

Henry Gray är författaren till Gray's Anatomy.
Säker på att du verkligen läst den? ;)

 

Men du läser väl inte grays längre, eller varför gör du det? Anatomy, det har man bara i 2 år på läkarutbildningen, om ens det!

 

haha, oh well.. ni fattar vad jag menar iaf! ;-P Nej, jag läser inte den nu.. men det är mer grejen ifall all anatomi och neuroanatomin just nu bara kunde uppenbara sig i alla dimensioner möjliga framför mig! :-)

 

Det låter inte helt tokigt i alla fall.. Något jag hade gillat! ^^