The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Overwhelming

Det härliga vårvädret gör en så himla mycket piggare och gladare, människor! Hade jag kunnat, hade jag dansat nerför gågatan och sjungit på Idas sommarvisa eller något! Men jag vågar inte riskera att Pia Kjærsgaards spioner haffar mig och deporterar mig för förargelseväckande beteende.

Kursen är igång på allvar nu. Gick igenom studieplanen med Rasha idag, och det blir minst sagt en hel armé av bakterier och virus. Låter så himla mysigt med chlamydia pneumoniae och herpes genitalis. Dessutom blev jag en tusenlapp fattigare efter inköp av kurslitteratur, funderar på om jag ska snåla på nöje eller mat denna månad.

På eftermiddagen intog vi Eventyrshaven mitt i centrala stan och invigde årets grillsäsong. Det var härligt, väldigt härligt. Jag åt nog mer marshmallows än riktig mat... Min tunga föredrar sötma. Vem behöver mat när det finns godis?

1 COMMENT(S):

Härligt med grillning! Ska vi inviga på Valborg. Hoppas väderguden/vädergudarna är med oss då!

Och jag föredrar mat... För efter maten behöver kroppen sötma så man kan ALLTID trycka ner en efterrätt, på något konstigt vis. Hur mätt man än är. Haha.

(Nu ska jag också sluta kommentera allt och skriva långa krönikor...) ^^