The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Starsky & Hutch

Vi började med en Bailey's och Rat Race innan vi gick till restaurangen igår kväll. Jag visste inte att Rat Race kunde vara så kul, och innan vi ens började trodde André att: "Det är kanske inte din typ av humor..." Det kan också ha berott på det där glaset med Bailey's.

Ett härligt gäng på tio personer gästade Hot Pot för kvällen, och stämningen var god minst sagt. André verkade ha trevligt med mina vänner i alla fall. Det är alltid en risk när man för samman vänner från olika 'sammanhang', man kan aldrig veta hur bra de kommer överens. Och jag lärde mig ett nytt danskt ord; slænget - gänget. Logiskt?

Natten fortsatte mot en pub för en drink, men plötsligt fångades vi mitt i en gatufest, som hölls i en av Odenses gränder. Musiken öste ur de provisoriskt uppställda högtalarna och en massa tonåringar svängde på allt vad de hade. Slutligen hamnade vi på klubb Retro runt småtimmarna. När det var dags att gå hem kvittrade fåglarna ikapp och solen hade börjat sträcka på sig borta vid horisonten.

2 COMMENT(S):

Sen kväll med andra ord, trevligt! Men vad är "Rat Race"?

 

Men gud steve! Det är ju hur logiskt som helst. Slaeng är det gäng man slänger sig med... eller slänger runt med... Ens häng så att säga! Duh!