The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

SuperFantastic

Fi-fan, vad bra senaste avsnittet av Supernatural är! 'Hammer of the Gods' tar med ett globalt perspektiv på den pågående apokalypsen i serien, där Balder, Odin, Merkurius, Kali, Ganesha och Zao Chen gästspelar. Bokreligionernas stor-Gud och änglarna är inte ensamma, vare sig på jorden eller i himmelen!

Men självklart ska de gamla religionernas gudar framställas som barbarer i jämförelse med änglarna. Sen när började gudar massakrera människor för att ätas? Hade jag varit superfanatisk, hade jag skickat vetemjöl till producenterna och skrämt arslet av dem!

Muhammed borde vara glad, han fick bara några bomber i sin turban, medan min köksgud hade ett helt jävla människoben i käften!

2 COMMENT(S):

Också en serie jag aldrig tagit mig tid att följa - är den värd att följa? Har hört mycket gott om den. :)

 

Sv.Thanks!
Jag har faktiskt varit inne på din blogg och läst om ansökningar till Danmark! Söker till hösten.