The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dagen i korthet

Det har varit strålande solsken idag, riktig sommarvärme! Efter en otroligt långdragen statistiklektion släpptes vi lösa ut i sol och värme. Det njöt vi av genom att sitta i solen och stekas tills vi inte orkade mer. Därefter flyttade vi in i skuggan och jag fick läst lite immunologi.

Sedan skulle jag till frisören för att tämja håret mitt. Det märktes att hon som klippte mig inte är van vid den asiatiska hårstrukturen. Det tog gott och väl en timme att klippa mig. Ett tag kändes det som att hon klippte en svart gräsmattan med millimeterprecision. Hon kikade riktigt nära på hårbotten mitt samtidigt som hon svängde loss med taggsaxen, kisade lite och måttade igen.

Aida fick slutligen sin så efterlängtade Coco Chanel 505 Particulière! Ett nagellack som hon har stått i kö för i snart fyra månader. Det ska tydligen vara vårens 'inne-nagellack' på catwalksen. Hon skuttade ut från Magasin med inköpet i handen, och var verkligen superglad över det, precis som när ett barn får ett 'magiskt' svärd i julklapp... för att senare få reda på att det hela bara varit en fet bluff.

Dags att fara iväg till drömmarnas land. Good night and sleep tight.

2 COMMENT(S):

oh du har stavat fel till Particulière...så typiskt!

 

Sommaren är på väg, kärlek!

Och jag måste också klippa mig snart. Bild på frisyren, tack!

Jag har tjockt hår som ett täcke av pubis eller något. Alla frisörer säger jämt "Oj, här var det tjockt." Vill bara säga "Ja, fixa det då. Ditt jobb." Blir lika tjockt igen efter någon vecka bara. Drygt som attans! ^^