The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Good girls have more fun

Ni lär inte få några filosofiska och utfyllande utlägg de följande dagarna. Jag känner mig lite knäckt när det gäller det språkliga just nu.

Efter jobbet igår, hamnade jag i koma och orkade inte göra något. På kvällen tog vi sedan med Ishita på restaurang, gissa vilken. Hah, jo visst blev det vårt lilla stammisställe igen. Hon tyckte om maten i alla fall! Det är ju det viktigaste!

Sedan blev det några drinkar och live-musik. Rasha kom igång när det blåstes i saxofonen på scen! Tjejerna blev helt förbluffade över att jag beställde in en Heineken... Ögonen var lika stora som tefat på dem. Men det var inte lika illa som häromdagen när jag i frustration över allt pissregn, tog på mig mina jobb-regnbyxor till skolan. Jag blev utskrattad av Rasha! "Steeeve, vad har hänt?! Regnbyxor?! HAHA! Och det låter när du går!"

2 COMMENT(S):

framsteg Steve :)
Snart kommer du börja ta Öl till maten med :)

 

ALDRIG Andy! Mat ska inte förstöras med ÖL! :-P