The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Kastrera dem!

Jag har vandrat omkring med en ryggsäck fylld av stenar idag! Kan inte känna mig mer gammal och skröplig, allt bara för att nattsömnen var pissedålig. Tror att jag drack för mycket te innan läggdags, och sen orkade jag egentligen inte jobba idag. Men upp klockan sex fick jag trots allt göra, och cykla omkring i 8 timmar i ösregn. Poseidon måste ha fånskrattat åt mig hela tiden.

Läste om samvetslösa skurkar idag, som rånar gamla skröpliga gubbar och tanter som knappt kan se, höra eller gå. Att låtsas hjälpa med att bära in saker eller be om ett glas vatten, för att sedan bestjäla gamlingarna i deras enda trygga ställe. Fy fabian, vad jag förbannar sådana ruttna, cyniska och nedriga människor! Jag vill inte gå så långt som att säga att jag vill skjuta dem, mest pga den yrkesbanan som jag har valt, men nog kan jag tänka mig att ta in dem och tvångskastrera dem, fysiskt. Precis så som de gjorde i det kejserliga Kina, sparade intet.

Jag kan därför förstå varför vissa gamlingar jag besöker ber om att få se mitt arbets-ID. Jag hade också blivit misstänksam ifall det dyker upp en trevlig och hjälpsam ung man vid min dörrpost. Hade inte du?

0 COMMENT(S):