The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Med students going wild

Igår var det åter dags för stadens stora medicinarfest, KlubMed. Woho! Vi började med lite förfest hos mig, och det bjöds på Werther's shot, som är något André har kommit på och som jag nu gjorde en copy-paste av. Uppskattades varmt av sällskapet! Det var väldigt trevligt, jag hade kul och hoppas alla andra tyckte det också... men nu idag var det mindre kul att ta disken...

Jag glömde sedan kameran när vi skulle ut på klubben, så inga bilder därifrån inte. Men det var skönt att slippa tänka på det, för jag hade nog händerna fulla. Och sedan kom några bloggläsare fram för att snacka lite, och det var ju superkul det med! Resten av natten spenderades på dansgolvet. Det var så hett! Alltså, temperaturen inne i lokalen då...

Nu måste jag kurera min hicka, och tunga huvud...

4 COMMENT(S):

Tack för igår Steve! Hur länge var ni där? Glöm inte att skriva på bloggen att JAG INTE FICK BÅGON Werthers Orginal... utan Lakrits... :D det var mysigt hemma hos dig :D

/R

 

Selv tak! :-) Jag tänkte och tänkte... men jag visste inte vad jag skulle lösa upp werther's i... :-/ Ska göra ett nytt försök nästa gång, för din skull! :-)

 

KlubMed? Klubben för inbördesbeundran? Haha. ;)

 

Inte din grej kanske... Men du har en utmaning hos mig. ^^