The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Memories

Jag är en sådan person som lätt glömmer bort saker jag är med om. Det är inte så att jag glömmer för att jag tycker det är likgiltigt, utan för att jag lagrar allt utan att kunna ta fram det igen. Vissa människor är födda till historieberättare, det kommer alltid så naturligt: "Kommer du ihåg...?" Nej, jag gör oftast inte det om det inte är något som är förknippat med något väldigt känsloladdat.

Ett sätt för mig att minnas vardagliga saker är att det skrivs ned. Jag kan ibland bläddra igenom gamla sms, och när jag läser varje sms, kan jag med säkerhet säga på vilken plats jag befann mig på och vad jag höll på med i just det tillfället när de mottogs. Varje sms har en egen historia att berätta. Det är mitt minnesförråd. Vilken är er minnesbank?

Varje bild innehåller en hel tankeresa. Det fångar inte bara just det fysiska ögonblicket, utan även känslor och minnen. Vad ser ni här under? Jag ser en hel del... :-)

3 COMMENT(S):

Min minnesbank är min kalender =)

 

Wraahh Bästa bilden !
Ge mig Time´s Square !
Och min minnesbank är mitt minne så klart.
Road trip next summer Steve ? :D

 

:-) Roadtrip you say? What do you think I'll respond to that dude? ;-)