The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

My dinosaur

Jag glömde visst önska innan födelsedagen! Attans då. Och när jag försöker minnas vad jag önskade mig när ljusen blåstes ut på tårtan, är det blankt. Uff, vilket guldfiskminne!

Men nu vet jag vad som behövs. Det är slutligen dags att byta ut min trogna dinosaurie. Snart sex människoår, vilket säkert motsvarar tio gånger så mycket i datorvärlden, är en väldigt lång tid för en plåtburk. Som tur är har den fungerat nästan felfritt hittills och har aldrig gjort mig besviken, förutom en gång när jag nästan blev av med min kusins bröllopsbilder när datorn havererade (och jag var den enda med dem eftersom moi var fotografen). Panisk!

Under den senaste tiden har den däremot börjat dumma sig jämnt och ständigt. Jag tror att jag har hittat mig en ersättare, en nästan lika präktig en som MacBook Pro, men som fortfarande är en PC. Någon som vet något ifall innehållet är värt priset?

1 COMMENT(S):

Tycker du ska hälsa på bästa kusinen på expert och se vad han kan erbjuda dig.