The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Older & Wiser

Mobilen har pipit nästan non-stop sedan midnatt, Facebook-wallen är översvämmad, telefonen har ringt... de hjärtligaste gratulationer har ramlat in från när och fjärran, från familj och vänner, från gamla och unga! Jag har blivit fantastiskt uppvaktad idag, och jag sänder ut ett stort TACK till alla; mor, far, syster, bröder, kusiner, släktingar, brother-from-another-mother, nära vänner, och vänner!

Dagen i ära har spenderats här i O-town. Tårtkalas hölls hemma hos mig, och det blev som jag hade utlovat, en socker-orgie! Haha. Jag fick som tur är lite hjälp av Aida med frostingen på de amerikanske cup-cakes, och Rasha bakade en härlig sexvåningsgräddtårta. Det blev några riktigt trevliga timmar med snack, skratt och socker i dess bästa former! Jag var först rädd för att det inte skulle räcka till alla gästerna, men det blev mer än tillräckligt. Nu är frågan vem som ska hjälpa mig med att äta upp det som blev över, frivilliga.. någon?!

Nu är det lugnt i huset igen, och det har börjat sjunka in att jag är ett steg närmare 30. Jag lider inte av någon åldersnoja, men nog hade det varit sjukt förbannat härligt att vara 'Forever Young'. Varje dag ska tas tillvara, varje dag är en dag värd att minnas.8 COMMENT(S):

GUUUUUD VAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTT!!!!!!!!
Nu kan jag förstå Elles reaktion efter samtalen med dig!!
Och GRATTIS än en gång! :D:D:D

 

oh vad frostingen såg bra ut, den där Aida är duktig!

 

"lite hjälp av Aida med frostingen på de amerikanske cup-cakes" lite dansk-svenska varning, haha på de amerikanskeee cup-cakes. Jag tycker min tårta ser väldigt yummie ut!

(vågar display mitt namn, till skillnad från någon annan... ehmm... frost-maker)

/Rasha

 

hahah! Jag tänkte precis på att den andra kommentaren låter så kusligt likt vår kära frost-maker's sätt att ge sig själv bekräftelse på! haha!

Tack så mkt Shalia! :-D

 

Jag fylls av hat. Rent hat när jag ser dina bilder. HAT. HAAAAT!!! ...*gråter i ett hörn och kramar mina knän*

 

Grattis Steve =)
Sonya

 

Hahah! Vad roooligt syrran! :-P Hat och avundsjuka klär dig så fint! ;-)

Tack Sonya! :-)

 

Men fyyyy så gott! JAg vill ha, haha. Gud, började saliveras i munnen direkt jag såg bilderna. Socker-orgie, indeed!

Och många STORA gratulationer i efterskott. Har helt missat att det var din födelsedag. Men samtidigt; Facebook brukar hjälpa mig att hålla reda på sådant, haha. Så får skylla på det. Ni verkar ha haft det mysigt i alla fall! :D