The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Söta tanter

Även om jag har varit med om tanter som inte är så glada för att få hjälp på grund av min hudfärg, måste jag säga att nästan alla andra är hur rara som helst. Om de bara kunde, skulle de säkert välkomnat mig med öppen famn. Men kruxet är väl att de flesta inte vågar släppa taget om rollatorn så där med båda händer.

Jag tog ett åtta-timmars pass idag igen. Det är en helgdag. Jag får dubbel ersättning, och det är så värt plågan att tvinga sig själv upp ur sängen klockan sex om morgonen, när solen täcks av regnfyllda moln och nordanvinden jävlas med en.

En 95-åring berättade att hon hade drömt om mig. Jaha, tänkte jag. Kul. Men hon sa att hon alltid har haft ett 'sjätte' sinne, vilket gör att hon får reda på saker i förväg, och visste därför att jag skulle besöka henne i dagarna. Hos henne är mitt namn, Sten. Hos vissa andra heter jag Stivs, Stiff, Stew, Stevens... Kärt barn många namn, antar jag. Mitt namn är nog inte alltför uttalsvänligt på danska.

3 COMMENT(S):

Haha, vad sött! Och indeed. Kärt barn har många namn. Stämmer. :)

Hoppas att hon inte drömde dirty... ^^

 

haha, jag tror inte ordet 'dirty' existerar i deras oskyldiga gamla hjärnor! :-P

 

För att bli lycklig måste du kasta bort problem, sluta utstråla aggression och hitta styrkan att göra vad du älskar. Så enkelt) Inte så länge sedan upptäckte jag möjligheten att ha lite roligare med https://basta-casinon.se/bonus-utan-insattning/. Men i allmänhet har jag tillräckligt med aktiviteter som sport, möten med vänner och många resor, så jag tråkar inte)