The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tentaperiod

Jag förklarar härmed tentaperioden påbörjad! Det är inte en dag för tidigt med tanke på alla saker som kommer emellan. Nybakade studenter som ska firas bland annat... hela tre kusiner i år... Massa, och jag skojar inte, en massa grejor att läsa ut innan jag är redo för tentan! Sommarlovet känns just nu väldigt avlägset.

Allt socker från igår sitter fortfarande som en klump i magen. Det är farligt att äta så mycket! Och bara för att sätta saker i perspektiv, det användes 2 kg socker, 15 ägg, 1 kg vetemjöl, 1 l grädde, 750g margarin... Jag vet inte vad ni tycker, men det låter skrämmande.

Dags att vila huvudet mot kudden. Imorgon måste jag upp okristligt tidigt igen! Uff. Senare väntar ett besök till Köpenhamn, dejligt.

3 COMMENT(S):

Tack så mycket Steve før informationen. MEN 2 KG SOCKER.....Tror inte jag har fått i mig så mycket socker under 1,5 år i danmark.......Hehehege..
Men det var GOTT :)

Sonya

 

Jag tycker det låter som det ska! Haha. Vilken sockerkick. ;D

Och jag är heeelt klar med skolan, bara för att göra dig lite smått avundsjuk. Typ. Ska kanske ta en sista minuten till Turkiet på lördag, sitter och tittar och ringer runt för fullt nu. Mer avundsjuk? Bra. Men hoppas tentaplugget går bra. ;)

 

:-P Men du är ju också så sund och i form, Sonya! Inte konstigt du inte äter så mkt socker i dess ädlaste form! ;-)