The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Zahara going home

Det har varit så himla kul att ha vår kära Ishi på besök i O-town i dagarna. Det har gått snabbt, och för att citera huvudpersonen själv: "Det känns som att jag kom hit igår!"

På tal om gårdagen, hade jag min hicka från och till igenom hela dagen! Vi provade att hålla andan, stå på huvudet, dricka vatten med hakan doppad i vattnet, bli skrämd... inget hjälpte! Till slut gav hickan med sig, klockan 5 på morgonen, efter 17 timmar. Haha. Ishita gav mig diagnosen 'Alkohol-deriverad hicka'. "Stevie, du får inte dricka alkohol mer! Din diafragma har fått fnatt!"

Det var en lugnare party-night igår, med start hemma hos Aida innan vi gick till Retro. En tapper skara samlades efter förra nattens eskapader. Jag däckade på någons soffa när gryningen var över oss, för att vakna med nackspärr...

Men nu har vi vinkat av Zahara från stationen. Angelina höll kvar kramen så länge som möjligt och visade tecken på separationsångest. Men det gick bra till slut. Nu är Zahara på väg tillbaka till sina biologiska föräldrar, och vi ser redan fram emot nästa besök! Come back soon!

Tack för bilderna, Ishi!

3 COMMENT(S):

Oj, det var en redig fyllehicka! Är det du som kallas hästen? När det kommer till att klunka. ;-)

 

Iiii.. snygga vänner du har brorsan! Man bli inspirerad av att umgås med snygga människor! ;) Keep the good job up!

 

Du har väl inte så pjåkiga heller syrran. :-) Och nu när du har tagit över några av mina vänner, så har du fått några extra snygga vänner också! ;-)