The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Brighton nästa!

Eh, inte för mig denna gång, utan det är snarare min lilla syster som ska upptäcka Storbritannien. Hon ska på en språkresa, och vi vet ju vad som händer på språkresor. Lära sig engelska så klart! Med tanke på att min blogg inte är FF, låter vi bli att analysera närmare på den saken.

Den lyckogrisen ar redan varit ledig i en hel vecka, och ska iväg hela fyra veckor. Hoppas det blir fint väder och inte någon typisk engelsk regnperiod. Jag hoppas också att sommaren återvänder efter sista tentan på fredag! Annars känner jag att drastiska åtgärder kommer att ske.

Vi önskar henne lycka till på resan och jag förväntar mig gåvor när hon återvänder från de brittiska öarna! Good trip, dear!

Brigton Pier.

1 COMMENT(S):

Där var jag idag! :D Det har varit soligt och skönt! *ta i trä* Jag njuter här borta.. the downside.. man måste handla och laga sin egen mat. Skulle VERKLIGEN behöva en kock, dig, här nu som säger åt mig vad jag ska köpa.. och sen hjälpa mig att laga den TILLSAMMANS. ;D