The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

In Malmö

Nu har jag provat på att cykla omkring och jobba under stekande sol! Det var tur att jag fick en lite mer lättsam lista med klienter igår. Men sen när jag kom hem så fick jag en konstig känsla av att jag bara måste gå och träna. Sen fick jag fnatt på kvällen och satte mig på ett kvällståg mot Malmö, trots att jag egentligen bestämt mig för att åka idag. Längtan efter Sverigeluften blev för stark!

Min lillebror väckte mig imorse, som han alltid brukar göra. Han är min lilla wake-up call när jag är i Malmö. Han kommer in och sätter sig bredvid mig i sängen och börjar prata mig till vakenhet. Vi brorsorna tog en frukost tillsammans medan päronen befann sig på arbete. Jag njöt av varje tugga.

Dagen har bjudit på fotboll, mest för att Karro har velat följa matcherna, och härligt häng på Möllan och Slottsparken under strålande sommarsol. Det känns verkligen att det är sommar nu, och jag har lov! Jag behöver inte tänka på att jag måste hinna hem till att läsa några som helst böcker, och heller inga skuldkänslor ifall jag inte gör det. Sue, And, Rab, Kar and Stew are enjoying their time together!

2 COMMENT(S):

Haha kul att du fick lust att träna!!

Tack för att jag fick se så mycket fotboll igår =p

 

:-P Jag har inte lust idag iaf! kehe

SÅ lite så.. fotboll är alltid kul.. som bakgrunds-entertainment! ;-)