The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Kiss the rain

Jag sökte min tillflykt till universitetet idag. Det blev lite för ansträngande att ha en massa överpresterande medicinare som flåsar mig i nacken så fort jag lämnar min studieplats i läsesalen, eftersom de platserna som finns är väldigt eftertraktade just nu. Det är lite svettigt att behöva se hur överorganiserade vissa är med prydliga pärmar och en post-it lapp för varenda tänkbar kategori som finns.

Här ute på univ är det betydligt mer humant att sitta. Det är roligare att få se människor som läser annat än medicin, och som sitter djupt koncentrerade över andra böcker, som avviker från mitt ämne. Juristerna är extra intressanta att kika på. Här finns inget jämförande och heller ingen prestationsångest.

Annars har det i princip regnat hela dagen idag. Det droppar lite lugnare nu. Det är faktiskt rofyllt att plugga till ljudet av regndroppar som träffar vattenytan på våra innergårdsdammar. Så zen.

1 COMMENT(S):

Kämpa på!!! You can do it! :)