The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Livlinor

När man tentapluggar som mest, önskas en mästerkock som ordnar de mest fantastiska matlådorna innan man går ut för dagen. Vidare önskas en duktig massör som knådar bort alla de där knutarna och spänningen i rygg och nacke efter en lång stillasittande dag. Slutligen något att locka fram ett skratt eller två innan läggdags.

Jag varken är eller har någon mästerkock hemma. Jag har levt på halvfabrikat specialimporterat från Malmö under mitt senaste besök, mums. Min rygg och nacke är stelare än någonsin, och jag funderar på att göra som björnar gör, gnida och knåda mot en trädstam. Och Ugly Betty har minsann gett mig ett och annat skratt, efter en lång arbetsdag. Förutom hennes kön, kläderna och tandställningen, tycker jag att vi är ganska lika på många punkter. Scary?

Nåväl, nu ska sista passet köras för dagen. Imorgon väntar den första tentan. Break my leg!

4 COMMENT(S):

Hej Steve!
jag har kontaktat dig en gång förut då jag undrade vad min standbyplats med tilsagn som jag fick förra året betydde!

Du förklarade för mig att det innebar att jag var säker på min plats nu till hösten 2010 (sökte första gången 2009) :)

varför har man ett sådant system i Danmark, med tilsagn och Standby? Vet du något om det? :)

Hälsningar Amanda

 

Älska gamla Bettan. Synd bara att det är slut. Men kommer eventuellt en film, om nu ryktena är sanna eller ej visar sig.

Och du är duktig du. Medan du pluggar njuter en annan av sitt sommarlov och pryder blogg.se:s förstasida, höhö. Knåda på mot trädstammen, så brukar jag också känna. ^^

 

Du är också snygg... det är Inte Ugly Betty...!!

/R

 

Amanda, har ingen aning varför Danmark har ett bättre reservsystem än vad Sverige har. Men jag gillar det starkt! ...så länge man kommer ihåg att sända in sin tilsagn-lapp vill säga.. :-P

R, Betty är snygg bakom allt det där! :-P