The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Lomma Beach

Det var stek! Kläck ett ägg på mitt huvud och det kommer börja fräsa och ha sig. Så himla varmt och skönt var det i Lomma igår. En massa badande människor som trängdes tillsammans med stranden, ringlande långa köer framför glasskioskerna, och segelbåtarna som guppade lite sida till sida vid båthamnen.

Det var ett tag sen jag var vid småbåtshamnen i Lomma nu. Senast var ju när jag jobbade som allt-i-allo på hamnrestaurangen där. Serverade iskalla öl och läskedrycker när jag själv var i behov av dem, skopade glass till gamla som unga när jag helst velat dåsa bort i solen med en glass själv, och fick världens läckraste bondebränna och svettades under förklädet när alla andra fick den jämnaste brännan. Så nej, jag längtar inte tillbaka, men nog var det roligt att gå omkring och tänka på hur stor förvandlingen är efter flera års växtvärk i Lomma.

Karro var redan på stranden med sin tjejkompis när vi anlände. Hon hade cyklat hela vägen till Lomma under stekande solsken. Grymt jobbat säger jag bara! :-P Men snart var det dags för henne att cykla tillbaka igen, VM-matcherna kan icke missas! Efter bara en eftermiddag är jag nu medelhavsbrun, och behöver inte mer. Annars riskerar jag att se bajsbrun ut, och det är ju inte lika attraktivt, eller hur?

Lomma Beach.

2 COMMENT(S):

nej du riskerar att de ut som en Thailändsk blåbärsplockare uppe i Norrland hahahah!

/Rasha

 

Haha, din rackare! Politisk INkorrekt! :-P