The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Lunch at Brothers M

Innan jag var tvungen att lämna Malmö, med alla dess sommarklädda turister och vinterbleka Svenssons som på allvar har grävt fram sommargarderoben, hann jag med att luncha lite kort med André, Karro och Rabie. Det var trevligt, måste göras om många fler gånger i sommar, när tid finnes.

Och visst är det svenska nationaldagen idag. Hoppas ni är ute och flänger med svenska flaggan! Alla flaggor jag har sett under de senaste dagarna har varit allt annat än svenska. Jag undrar ibland varför inte studenter också viftar glatt med svenska flaggan, bredvid klasskamraterna med iranska, albanska, palestinska, irakiska flaggor. Det hade liksom blivit lite mer färgglatt med lite blått och gult också, tycker jag.

Nåja, sjung med i Nationalsången nu. Och ni som inte kan texten, lär er den för kung och fosterland! ;-)

2 COMMENT(S):

men! jag som kom till skåne idag!

 

:-) Stanna där så besöker jag i sommar!