The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Pulse going up

Kroppen känner det, även om hjärnkontoret försöker hämma de där kontraproduktiva signalerna om att starta sympatikus-systemet. Muntorrhet, galopperande puls och tunnelseende är inga goda egenskaper att ha just nu när jag ska försöka pressa in det allra sista.

Jag vet inte om det är allt kaffe i mitt blodomlopp som orsakar att aortae abdominalis dunkar så fruktansvärt att jag ser hur magen hoppar ut och in i takt med pulsen. Det känns som att tarmarna ska hoppa ut snart.

Måste nog meditera lite, hur man nu gör det. Bara för att jag råkar vara asiat betyder det inte att jag kan kungfu-sparkar och mediterar minst en gång dagligen. Ok, jag ska inte svamla mer. Relax, relax... take it easy.

0 COMMENT(S):