The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Recharging

Första tentan som avhandlade epidemiologi och statistik är skriven och inlämnad. Det kändes bra, jag hade gott om tid för att fundera noggrant och sedan skriva färdigt uppgifterna. Var inte stressad under själva provet, men när vi skulle riva ut arken som ska lämnas in och sorterade dem efter färg (originalet är skrivet på vitt, medan rött och gult sänds till censorerna, blått får du behålla själv), då började jag bli superstressad av någon konstig anledning och få darriga händer.

Vi tyckte att vi hade gjort en god insats, därför gav vi oss själva några timmars ledighet från allt som har med plugg att göra. Jag, Rasha och Aida tog en välförtjänt lunch inne stan och slappnade av lite. Därefter en glass på McDonkey och fönstershopping. Solen var framme och värmde mitt bleka ansikte som inte har fått se sol på flera dagar.

Batterierna ska laddas om, och fokus riktas nu mot immunförsvar och mikrobiologi-tentan på fredag. Målet är i sikte, sommarlovet är inte mer än en handsträckning ifrån!

Vad epidemiologi bl.a. handlar om: Prevalens av HIV
(Klicka för större bild)

3 COMMENT(S):

Vava? Dubbla censorer?! Det har ju inte ens Århus som alltid är så old school annars.. Vi får minsann nöja oss med vitt, rött och blått! Aja, antar att de behöver hålla lite mer koll på varann, och på er, där borta.. :)

Stort lycka till med nästa tenta, snartsnartsnart sommerferie!

 

Haha, sött att du blev nervös då. Hoppas det gick bra. Men det gjorde det säkert!

Och du får sola på det grådaskiga (man säger så tror jag) ansiktet lite nu då. Höhö. ^^

 

Louise, ibland är det en censor, ibland två när de känner för det! :-P SOMMERFERIE! WWIee! Hoppas allt är bra med dig!

Det gjorde det nog, Christoffer! Tack! :-D