The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Sommaren dröjer

Tunga molnslöjor hänger från himlen, och kalla vindar blåser. Jag undrar då vart sommaren tog vägen? Vid denna tid på året ska det vara varma vindar och stekande sol som blickar ned mot oss, och inte någon form av semi-vår. Vädret har ju så stort inflytande på vårt humör! Jag blir gnällig av det här icke-somriga vädret.

Känslan av att få sova ut idag var wünderbart! Obeskrivligt skönt. Men snart ska jag göra mig i ordning för ett kvällspass. Det känns som att det är mer min grej, att inte behöva gå upp så tidigt på morgonen. Mitt system är igång först efter klockan elva. Den som försöker konvertera mig till en morgonmänniska är dömd till att misslyckas!

Jobb veckan ut, sedan väntar en tripp till Malmö. Ser verkligen fram emot att träffa nära och kära! :-) Tills dess, lev livet och må väl!

Rainy day.

4 COMMENT(S):

Men! Om jag kommer på besök sisdär väldigt många dagar kan du ju inte låta gästen vakna och sitta och titta på när du ska vakna... Då minsann ska jag konvertera dig till en MORGONMÄNNISKA! Elva är för sent. Jag har ju hunnit vakna, springa, äta, softa, äta igen innan du vaknar då...

 

I helgen, är du här i helgen?! Då vill jag ha lite Stevetid!

 

Då får gästen vara så vänlig att väcka värden! ;-) Elva är lagom, jag springer, äter, softar, och äter igen i drömmen med dig! :-P

Jenny, först efter helgen kan du få Stevie-tid! ;-)

 

Viii har strålande väder. Men ska ju få regn i morgon på midsommar, mindre skoj! Haft en strålande vecka i alla fall. Ska snart ut i det härliga vädret.

Och tack, Steve, för alla kommentarer. Haha. Kan inte, och tror inte ens du vill det, besvara allt. ^^

Men ja, CS-geek har jag varit och bra var jag. Sponsrad av olika företag och precis när jag drog mig ut för att satsa på studierna så skulle vi bli sponsrade av Spelbutiken och andra stora företag. Men jag ångrar inte att jag slutade - och började med bloggen istället. Haha. :)

Och njuuut av all ledighet! Jag jobbar imorgon, på lördag och på tisdag. Sedan vet jag inte. Kanske flyttar 1 juli eller så stannar jag kvar liiite längre och jobbar. Men ja, allt flyttas då ut den 1 juli i alla fall. Så tre dagar till. Sade till min favorittant igår att jag ska komma och fika med henne innan jag åker. :D

Och jag skulle lyssnat på ditt råd om solkräm. Jag bränner mig rätt lätt, men flagnar aldrig. Men efter Turkiet, damn. Såg ut som en dalmatin där ett tag. Men det har jag bränt på nu. Dumma sol. ;)

Trevlig midsommar i förskott. Nu checkar jag ut, för stunden. :D