The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Sommarlov!

Det känns konstigt, vänner. Det gör det faktiskt. Den där piskan som har varit på mig under de senaste veckorna är helt plötsligt väck, försvunnen i tomma intet. Det finns inget koppel kring min hals, och det finns heller inga pekande fingrar som tillrättavisar mig: "Fy skäms på dig, Steve! Du borde plugga istället för att göra allt möjligt annat."

Min kropp skriker av utmattning. Alla stresshormoner löper omkring i kroppen och kalasar på den lilla fettdepån som ännu lyckats överleva tentaperioden, och muskelcellerna flyr förskräckt med svansen mellan benen. Rehabilitering börjar imorgon. Då tar mitt sommarlov sin början, och vi inleder det med jobb. Wiee.

Nu är det dags att fixa sig så att man ser någorlunda anständig ut. Party it is!

3 COMMENT(S):

Hahahahah Steve vad är det för bild?
Hoppas jobbpasset var enkelt idag!

 

Du börjar sommarlovet med jobb?! Haha. Låter som mig. Men ja, du får vila upp dig nu. Duktig ponke! :D

 

haha, Det är glada asiater! Japaner tror jag, för att vara mer precis! :-P

VI är båda arbetsnarkomaner, Christoffer! Det är konstaterat. :-)