The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Sretan rođendan!

Ett stort grattis på födelsedagen till min kära vän, Aida! Ett år äldre och enormt mycket klokare sedan sista födelsedagen vill jag påstå! Jag känner mig berikad av att Du finns med i mitt liv! Hoppas du känner vår uppskattning och tillgivenhet på en sådan dag som denna.

Din present från Haag består i att flera nyckelaktörer för händelsen i Srebrenica, idag har dömts till långa straff. Två höga bosnienserbiska officerare, Ljubisa Beara och Vujadin Popovic, dömdes till livstidsfängelse. Ytterligare fem dömdes till varierande längd fängelse; Drago Nikolic till 35 års, Ljubomir Borovcanin till 17 års, Radivoje Miletic till 19 års, Vinko Pandurevic till 13 års, och Milan Gvero till 4 års fängelse. Jag är oerhört nöjd över att den fyra års långa rättsprocessen äntligen bär frukt.

Sedan har jag fått äran att smaka på Aidas egenhända bakade kladdkaka idag! Det är minsann en väldigt sällan skådad händelse, som inte många får chansen att uppleva. Det är nästan som att ha hittat en guldbiljett och blivit inbjuden till Willy Wonkas chokladfabrik, så exklusivt kändes det! :-D

3 COMMENT(S):

Jag känner mig så exponerad...but I like it! tack för 15 minutes of fame än en gång. jag kunde inte få en bättre present än Haagdomen.

bye love

 

OooOOoooOoh vilken donna! Kan man få hennes nummer?? :D

 

Anytime dear! ;-)

Eh, visst.. hennes nummer är... 1-888-CALL ME. :-P