The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Studentfest 2.0

Fler kusiner som har tagit studenten! Nu har även kusin nummer åtta och nio i ordningen tagit studenten, Erik och Thomas! En trevlig tillställning på Resturant Rose Garden, där en fin asiatisk buffé åtnjöts under glimrande kristallkronor och bland servitriser iklädda traditionella kinesiska klänningar (med en aning för högt skurna slitsar).

Mina småkusiner är inte så små längre. De är vuxna och dricker alkohol och inte bara läsk längre. Jag själv minns knappt och vill nog heller inte veta hur många år sedan min egen student var. Jag sänder mina lyckönskningar om en ljus framtid!

(Få bilder då jag mestadels höll i den officiella kameran.)

2 COMMENT(S):

Och snart är det lill-Martin som tar studenten... :D

Du har varit saknat de här dagarna, Stevo, Jag och Mushu-Sushi, Stimmy1,Stimmy2,Stimmy3,Stimmy4,Stimmy5, Stimmy6, Stimmy7, Stimmy8, Stimmy9, Sui Wai-junior, Peking Duck, Kung Pao, Jiaozi, Zongzi och Mantou hälsar!

Vi är ett glatt gäng (förutom Mushi)

/R

 

Det är många fler innan det är dags för Martin! :-P Typ två kusiner till plus David.. :-P