The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Värmeplåga

Jo ni hörde rätt! Även om jag njuter av ljusare tider och varmare väder, är det tortyr att sitta på lektioner med det här exotiska vädret utanför! Mitt försök på att sitta och läsa i en läsesal idag, gick inget vidare. Det var varmt, det var vindstilla, inte en enda pust vind kom genom fönstren och ett fyrtiotalet studenter förångade luften där inne. Det kändes som att vara i en bastu... så jag gav upp.

Jag försökte därefter ligga på gräset i min trädgård och läsa, men solen stekte mig! Det var inte mycket skugga i trädgården. Men jag är riktigt riktigt glad över att jag har en pina mindre i år, pollenallergin är som bortblåst! Jag älskar systemisk behandling med binjurebarkhormon!

Just nu är det sista jag vill göra plugga. Helst hade jag velat ligga under ett träd och stirra upp mot den klara stjärnhimlen. Lukten av sommar är över oss, och jag verkligen längtar efter och behöver ledighet!

Ferdinand the Bull.

2 COMMENT(S):

Klaga, klaga, klaga! När det är för kallt är det för kallt, när det är för vamt är det för varmt. När passar det dig Steve?! Vad sägs om att bara läsa hemma kanske? Så slipper du förångade studenter, för stark sol, mygg och andra härligheter.

I malmö är det bara sådär lagom varmt. Varmt i solen och kallt i skuggan och jag har som du tröttnat på plugget och tagit lov istället. För det är vi värda!

Kram/Jing

 

I landet som är granne till Landet Lagom, önskar jag mig lagom väder och helst regn när jag pluggar! :-P Lite ego jag vet.. men vem har motivation att plugga i solskinsvejr?! :-P