The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

After work

Samtidigt som jag anlände till Malmö igår, efter kraftig försening på grund av åskvädret som drog in över Odense och senare tågförseningar från Köpenhamns Centralstation då (hör och häpna) lokförare hade saknats till tågen, hade min lilla syster kommit tillbaka från Brightons lyxliv. Hon hade tillsammans med bröderna ordnat tacos, och hon var mäkta stolt över att hon lyckats röra ihop quornfärsblanding till mig. Jag log och nickade, medveten om att hon aldrig blir någon vidare kock och måste därför finna sig en man som kan laga mat åt henne!

Idag har annars varit en relativt lugn dag. Tog en liten runda i stan med syrran och ordnade med födelsedagspresenten till morfar. En personlig gåva som vi hoppas han blir glad av, i form av ett familjeträd i metall med små foton på honom, mormor och alla barnen. Sedan ska jag lägga vikt på själva inpackningen av gåvan. Vi vet ju alla att presentationen är viktigare än innehållet, eller hur?

Annars har jag typiskt nog fått en kraftig förkylning och hosta, så här efter jobb och allt. Irriterande och jobbigt. Om man dessutom lägger till värmen och min pollenallergi, får jag astmasymptomer och andas med alla mina accessoriska respirationsmuskler inblandade. Så typiskt!

0 COMMENT(S):