The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Avbrott

När ni väl läser det här, jag har redan åkt tillbaka till Odense med mina två små bihang. Den ena överlycklig över att spendera en vecka hos sin äldre bror, medan den andra är mer förväntansfull med viss förbehåll. Han är ju trots allt en tonåring nu och har väldigt svårt att bli nöjd. Allt är ju så 'trå-å-åkigt' (med målbrottsrösten).

Jag kommer tyvärr inte ha internet längre, eftersom jag har klippt av ledningarna. Hah, jag menar att jag har sagt upp mitt abonnemang. Varför? kan man fråga sig. Det är inte för att jag vill komma tillrätta med mitt internetberoende nej, utan för att jag är igång med att ordna en del inför min stundande flytt i slutet av sommaren. Och internet rök först! Pengar att spara där vet ni. :-P

Mer om min flytt en annan gång, nu är jag förmodligen igång med att fixa mat till brorsorna så att de klarar sig medan jag är på arbete ikväll. De får ju inte svälta under mitt tak! Sedan väntar en fridag som vi nog ska spendera på bästa möjliga sätt. Det ska bli en skojig vecka i Odense, med två överaktiva apor i huset mitt. :-) Jag kommer att uppdatera så ofta jag kan! (Läs; ...när jag kan sno internet på caféer m.fl.)

 Brothers.

3 COMMENT(S):

Åh Steve, har du redan lämnat Malmö? Mitt hjärta är krossat. Både jag och farliga B ville träffa dig..Ska du flytta från din lilla patetiska våning nu? Det var på tiden! :P

 

Kom ihåg, Musikbiblioteket mitt emot Cafebiografen, har gratis trådlöst internet, och vanliga stationära datorer. De har öppet till kl. 18 tror jag, så prefekt ju! :D

 

Jenny, din B är för farlig för mig! Jag tör icke! :-P Men nästa vecka har jag nog tid! Frågan är om du har eller om du ska dissa mig IGEN! Och ja, jag ska flytta till en mer patetisk våning nu! Det är verkligen på tiden! :-P

Tack Rash! :-) Jag har fuskat till mig internet hittills.. jag trodde att jag skulle klara mig utan, men livet utan world wide web är tragiskt tomt! Beroende? :-P