The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

California next!

Nu har äntligen allt klaffat och kommit på plats! För en gammal pedant som jag, som älskar ordning, struktur och planering över en hel del annat, är det en lättnad att äntligen ha min sommar bestämd. Jag åker med mor och syskonen till soliga California väldigt, väldigt snart. :-)

Huvudsyftet med resan är, om du frågar mig, att fira min morfar som fyller 80 år om några veckor. Det är en hög ålder för asiater, och jag är glad över att han fortfarande är i god hälsa. Förra året fick jag reda på att han velat fira lite mer lågmält för att han önskade fira det stort i år. För att ni ska förstå vad stort betyder inom asiatisk kultur, innebär det troligtvis cirka 80 personer. Bara min innersta familj är nästan mer än 40 personer. :-P Alla morfars barn ska närvara, och då vore det bara oerhört synd och fel ifall mor och vi barnbarn från Sverige inte är med.

Nu väntar städning, packning och de två sista jobbdagarna, sedan gästas Malmö innan avresa! So long!


San Diego.

3 COMMENT(S):

Gästas? Du är här hela tiden nu =p Men jag gillar det!

 

Åh vad härligt! Hoppas ni får det kanon! Och ja, det lät inte som en liten släktfest direkt. Haha. *ni asiater ni kan ni...* ;)

 

:-) Super härligt blir det! Jag har en del förväntningar på hur det ska bli denna gång. :-)