The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Everyday life in S.D.

Dagarna går in i varandra och jag har tappat räkning på vilken veckodag, datum eller vad tid det är. På något sätt är det ganska skönt att komma ifrån vardagsstressen i Odense, men baksidan är att jag plötsligt sitter i soffan här borta i morfars hus och kommer på att "shit, det är fantamej den 19 juli idag, redan 20 juli i Sverige...! Jag har glömt Karros födelsedag!" Och sms:andet fick vänta tills det inte var mitt i natten i Sverige längre. Såå ledsen för det Karro! Jag är en dålig människa jag...

Annars har den amerikanska livsstilen börjat komma ikapp oss här på västkusten. Vi stiger upp, äter, och mostrar från alla håll strömmar in under dagen för att spendera tid med oss. Morfar går på sina morgonpromenader och vi möter honom halvvägs på vägen till parken. Så ler han sitt allra största smil och undrar om vi hittar till parken själva. Varje måltid som ordnas ska räcka för tjugotalet människor, och småbarnen springer omkring och leker för glatta livet. Jag tror att morfar verkligen njuter av att ha huset fyllt av liv och glada skratt igen.

Förberedelserna inför morfars 80 års kalas är också i full gång. Mycket ska göras i ordning och menyn ska bestämmas. Jag hoppas på att det blir en riktig trevlig tillställning! Tills det är över, kommer det förmodligen inte bli några längre utflykter. Men vad är fel på att exempelvis spela bowling med alla småkusinerna som tjuter av skratt så fort en kägla faller ned?! :-)

David har en speciell bowlingstil. ;-)

Min kusins variant.

Lillkusinens skills. :-P

Lillkusinen är så himla gullig. :-)

3 COMMENT(S):

Haha, det är ju bara kul att gratulationerna är utspridda under lite fler dagar =p Fick faktiskt ett grattis-sms idag också!

Du verkar ha det skönt där borta iaf =)

 

Inte lätt att hålla reda på allt, hon tar ju tydligen inte illa upp och får fira desto längre. Haha.

Och vilken härlig/snygg bild på dig! Lycklig om något. Fira 80-åringen rejält nu. :D

 

Det är skönt här borta och 80-åringen firades kungligt! :-)