The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Family gatherings

Så har även min äldsta moster och kusin från Utah samt mina två kusiner från New York anlänt. Släkten är samlad i samma delstat, första gången på fem år. Senaste gången var när vi var här för min morbrors bröllop. Jag får en underlig nöjd känsla av att se alla samlade. Morfars ansikte lyser upp, har jag märkt.

Efter ännu en festmåltid som heter duga, anslöt fler famljemedlemmar och det blev stundtals riktigt högljutt. De som har varit med om kinesiska middagar vet nog om hur hög ljudnivån kan bli, men min släkt spelar i en klass för sig. Hah. Det är sådana här stunder som man inte ens med alla pengar i världen kan köpa sig till.

Kommer bli roligt att umgås med dem under resten av veckan. Det är dessa som ligger mig närmast i ålder, och alltid varit dem som jag trivits bäst med. Ännu en dag i San Diego är tillända, en stillsam men trivsam en. Familjemiddagar är oftast så underskattade.

3 COMMENT(S):

Aw, vad mysigt/trevligt det låter. Du fångar ögonblicken i texten, det är roligt att se (läsa). :)

 

Hej Steve! Har en liten fråga om jag får vara så besvärlig när du är på semester, hehe. Tänkte bara kolla om man får post hem med antagningssvar från Danmark eller om det är någon hemsida (som här i Sverige) som man ska kolla på? :) /Sandra

 

Tack Chris!

Sandra, vad jag minns har du redan fått hem inloggningsuppg som du själv kan gå in på resp univ hemsida och kolla själv! Sedan vet jag att KOT skickar hem brev till vissa ansökare.. och det betyder i princip att man inte har blivit tildelad en plats. Hoppas det var svar på din fråga.