The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hanging around

Så var den veckan i O-town med bröderna över, och jag är återigen tillbaka i M-town för lite umgängestid med 'di gamle drenge o' pi'er'. Jag har verkligen hunnit tröttna på jobbet nu och bara längtar efter att söndagen är över och jag slipper mer arbete i sommar! Jag behöver verkligen ledigheten!

Verkligen tur att jag inte bor så långt väck från Malmö, annars hade jag verkligen inte kunnat vara så här pass flexibel och resa fram och tillbaka lite som jag vill. Det är en liten lyx, nästan som att läsa i Köpenhamn faktiskt. Idag hängde jag mig på André större delen av eftermiddagen för att sedan ansluta oss till resten av truppen för en tripp ut till Limhamn och käka sushi. Det blev vidare häng hos Ribz sen. I feel alive.

Nu ska jag hänga vidare imorgon innan jag åker tillbaka till O-town igen för en sista ansträngning. Men Andy är väck när jag återigen äntrar M-town då han och Ribz tar på sig vandrarskorna för en tur ner genom Europa. Jag är smått avundsjuk faktiskt.

Sushi.

3 COMMENT(S):

Var åt ni sushi ngnstans?? ser jättegott ut. Och VARFÖR äter Suzi sushin med bestick?! Jag hoppas att hon skojade, annars hoppas jag att du satte henne i chopstick bootcamp.

 

Smått? Jag är riktigt riktigt avundsjuk!

Elisabeth, jag är ledsen, men hon åt med bestick. Men det var första gången hon åt sushi. Hon kommer nog lära sig så småningom. I början åt ju André med fingrar =p

 

Limhamn ju, syster! DU inte läsa bra schvenska? :-P Mat i alla dess former ser JÄTTEgott ut för dig.. finns ju knappt ngt som inte du tycker om... :-S

Det är sant, Karro! Jag hade helt glömt att André åt med fingrarna! haha! Det var tider det... då han var en sushi-newbie! :-P