The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Packat och klart!

Nu styr jag skutan mot Malmö, kära alla! Jag har i min mening packat vä-äldigt lätt, med cirka 10 kg packning. Mitt vanliga "tänk-om, tänk-ifall.."-packning har jag lagt på hyllan och lever minsann farligt nu utan att vara förberedd på regnväder och kalla nätter. Det ni, är ett stort steg.

Det har varit så fuktigt varmt idag att jag inte har orkat göra något. Planen var att jag skulle vara i Malmö redan för några timmar sen. Men det tar minsann tid att anstränga sig i denna värme! Att dammsuga en våning ger i utkastning en halv liter svett!

Sayonara Odense! Vi ses igen om fyra veckor!

7 COMMENT(S):

Yaaaaaay Stevooo!!!! vad kul, det börjar verkligen närma sig!!! Skicka ett sms innan du åker till USA ;) .. :D ohhh hoppas du kommer ha jätte jeeedddddeee rollligggt :D haha (känns som jag klottar ner här)

/R

 

Yaaaaaay Stevooo!!!! vad kul, det börjar verkligen närma sig!!! Skicka ett sms innan du åker till USA ;) .. :D ohhh hoppas du kommer ha jätte jeeedddddeee rollligggt :D haha (känns som jag klottar ner här)

/R

 

Yaaaaaay Stevooo!!!! vad kul, det börjar verkligen närma sig!!! Skicka ett sms innan du åker till USA ;) .. :D ohhh hoppas du kommer ha jätte jeeedddddeee rollligggt :D haha (känns som jag klottar ner här)

/R

 

lite ivrig dar Rashi haha/ favvo BFF

 

Duktigt! Jag har jämt samma problem när jag ska ut och resa... Tänk om!

Ha det toppenbra nu! :D

 

Det är mitt jävla internetmodem som förstör, jag skickade bara en gång (därav samma klockslag på inlägget) :S buhh.... ännu en gång, have fun :D!

 

hihi! Jag känner på mig att du kommer att ha kommit på många fler "dido"-uttryck till hösten när du nu har varit på neonatalen! :-P Men vi gillar det! haha

Oh, den andra bff är här också! Hoppas det är varmt och hett nere i södra Europa! :-P

Tack du! :-)