The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

San Diego!

Underbart härligt är det att återigen befinna mig i världens mest bevakade land, och med den mest omfattande säkerhetstjänsten som något annat land har skådat under hela den moderna civilisationens historia! Men när man väl är inne, kan jag inte förneka att jag alltid kommer att ha en viss förkärlek för USA. Jag ser fortfarande fram emot vår roadtrip, Andy!

Efter många om och men anlände vi till Los Angeles på fredag vid middagstid. Så fort vi satte våra fötter på amerikansk mark, utbytte jag och syrran blickar med varandra. Det märktes att vi var i USA, det är här som varannan person man möter har en midjeomfång som är skrämmande enorm! Här går man inte, man rullar fram praktiskt taget till allt. Jag har nu även sett ATMs drive-throughs!

Vi har hunnit med att ta det lugnt och umgås med familjen, och gått på rundvandring i deras överdimensionerade hus. I min mening är det allt för mycket plats för så få personer, men så är jag också skandinavisk och för den minimalistiska inredningen.

Lördagen spenderades vid poolen hos min andra morbror. Jag brände mig! Det var och ÄR galet varmt! Temperaturerna är uppe i hisnande 37 grader! Jag som trodde att det var outhärdligt med 31 grader för någon vecka sedan i Odense! Solen var så kraftig att jag till och med brände mig! Jag tror inte att det behövs många fler besök vid poolen innan jag är för brun! Men min femte moster som är hudterapeut manar på oss att akta oss för solen och pratar gärna och mycket om hur mycket rynkor man får av att sola! Jag ler och nickar, men vi vanligtvis bleka skandinavier mår bara bra av lite extra produktion av D-vitamin! :-)

Gårdagen spenderades downtown på Coronado Island, vid San Diegos kustremsa. Det är rikemansområdena med hus som är värde över 9 miljoner dollar. Helt galet mycket pengar. Otroligt härlig utsikt och omgivningen är bara välgörande för kropp och själ. Dagen avslutades med en familjemiddag på någon seafood-restaurang. Det var en 'liten' middag, med 30 personer. Hah. Every meal is a feast!

Må väl och ha det bra! Vi hörs snart igen! :-)

San Diego skyline seen from Coronado Island.

My cousin Tyrah.

Siblings united.

Playing cool.

Coronado Island near the pier.

Playing football with cousins in the park.

7 COMMENT(S):

Det ser super nice ud Steve... Jeg tager selv til San Diego den 17 august.. Så jeg kan se ud fra billederne at jeg skal glæde mig :D

Daniel Skansing fra semestret ;)

 

Ohhh! Sooo nice sWwwweettyyy!!! Nummer ett, Bebisen på bilden verkar vara dundergullig, jag VILL också ha en kinesbebis... nummer två: din lillebror... vänta bara han kommer bli en liten kopia av dig, ser det redan nu! :D Ha det så kul, och som jag sa, du får också gå upp lite i vikt när du ändå är i USA.. skit i Aidas hjärntvättning haha

BFF
/R

 

Du ser ut att ha det bra dar borta. Ser ocksa fram emot var road trip.
Jesus... ATMs drive-throughs! kan man bli mer lazy eller ? Ha det sa bra Steve sa hors vi nar du kommer hem. halsa familjen and enjoy the rest of your stay brotha !
btw, franskt tagentbord suger apa :D

 

WOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWW........du verkar ha det riktigt BRA

 

Jag vill se foto på de där ATMsen. Helt sjukt ju!

 

Hahaha, rullar fram! Den var bra. USA, ett land jag verkligen vill besöka. New York framförallt. Förstår inte varför jag inte tagit mig dit ännu. Det är nog bara för att jag är så frälst i Asien. :D

Och härligt att bli så där lätt brun och fräsch, ytterligare en snygg bild på dig!

Och som du sade till mig när jag brände mig; aaakta dig gosse "lilla", höhö. Men tur att du har moster där då. ;)

 

Daniel, det er rigtigt dejligt! :-) du vil få det super fedt her i San Diego! Det er jeg sikker på! :-D

R, haha.. well du kan alltid adoptera en kinesbebis eller koreanbebis! :-P Då känner jag mig som en nästan tvättäkta onkel! haha. Sen vet jag inte hur lik min lillebrorsa är mig?! :-P Jag tycker inte det alls!

Andy, tack för det vännen! Vill höra allt om din resa när jag är tillbaka! :-)

Kanske kommer foton när jag kommer förbi där igen...:-)

Chris, tack för komplimangen där! :-) Jag har ännu inte bränt mig.. krävs rätt mkt till.. jag blir bara brunare och brunare! ;-)