The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Semester

Min semester på riktigt, är äntligen här! Jobb med tidiga morgnar eller sena kvällar är förbi, och nu är det bara till att njuta ordentligt av ledigheten som väntar.

När jag kom hem idag, var det som om kroppen förstod att semestern hade börjat. Jag åt en liten lätt mellanmål varefter jag bara slocknade direkt på soffan. Orkade knappt lyfta på armen för att släcka TVn som hade stått på.

Hann med att träffa Nina en stund idag, som är tillbaka efter en tre veckors Interrailing i västra Europa. Hon berättade en massa från resan, och jag kan inte komma ifrån att jag också en dag vill bege mig ut på en ryggsäcksresa. Men det var mycket, mycket varmt, sa hon. En hel massa siesta blev det! :-)

Nu ska det packas inför resan. Försökte finna en ultralight resväska i dagarna, men det är tydligen svårt att finna något bra som inte ruinerar mig. Jag får helt enkelt packa ultra-lätt så att jag får plats med en massa saker med hem från USA! :-)

Siesta.

2 COMMENT(S):

Haha, härligt Steve! Och jag börjar mitt fyraveckors pass snart. Börjar introduktionen på torsdag. Längtar inte direkt. Men fint med pengar.

Och nu har hjärnan landat någorlunda efter flytten. Ursäkta att jag inte läst, kommenterat eller något. Men du förstår nog. Och det är ju trots allt sommar, så ut och njut av all din ledighet nu. :D

 

:-P 4v pass låter långt! Jag njuter för din del med! haha