The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back home

Då var det dags att ta mig hemåt mot dansk-ligare längdgrader. Rena lyxen var det att få åka med i bilen med Rasmus m.fl. ända från Malmö till Odense! Inga jobbiga resenärer på tågen som man ska ta hänsyn till och inga irriterande förseningar!

Känns lite tyst nu när jag är tillbaka. Huset står öde och flyttlådorna staplade längs med väggarna. Ingen uppkoppling och ingen telefonlina, det är väl tur att jag har en mobil med fri surf då! ;-)

Så till ett nytt tips för svensk-danska studenter; '3-abonnemang' är väldigt bra eftersom man ringer och sms:r till Sverige för samma pris som om du vore där. Detsamma gäller för surf! Det förutsätter att du gör det på danska 3's nät.

Nu ska jag träffa Aida, som jag inte har sett på hela sommaren, och Rasha, en stund innan läggdags. :-) Imorgon är det dags för starten av sjätte terminen.
Published with Blogger-droid v1.5.5.2

0 COMMENT(S):