The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Det goda livet

Min skyldighet gentemot mig själv efter att ha skaffat mig en modern mobil, är att verkligen utnyttja de nya möjligheterna den ger. Att lära mig blogga mha den är en av de sakerna. :-)

Dagarna går för fort fram, och vi närmar oss redan slutet av veckan! Idag försökte jag framkalla bilder, men det gick inget vidare bra. Träffade sedan min läkarvän, Fattema, en stund i stan tillsammans med min syster. Mhm, det har blivit så pass att jag får dela mina vänner med henne nu! ;-) Vi dryftade bland annat om hennes erfarenheter som nybliven läkare. SCARY!

Annars hann jag även med att bli bjuden på en förhandsvisning av Jing. Vi såg 'Mao's last dancer', som jag faktiskt rekommenderar starkt! Väldigt vacker film som reflekterar över kommunismens grepp om befolkningen, innehåller många otroligt fina scener med balett i dess konstform, och duktiga skådespelare. En stark 8/10 möjliga. :-)

Nu degar jag i Andres soffa efter en ordentlig måltid mat. Gottar mig i chips och noblesse och tittar på en annan kinesisk film: 'Red cliff'. Må väl och god natt! :-)
Published with Blogger-droid v1.5.5.2

0 COMMENT(S):