The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Home sweet home

Jag är åter hemma i min lilla lägenhet i Odense, efter en riktigt påfrestande hemresa från USA. Det tog sin tid och gudarna ville att det skulle bli smärtsamt. Jag missade mitt flyg i Frankfurt denna gång, på grund av något fel med en slang till bensintanken. Sedan var personalen sämst på att hjälpa en vid flygplatsen och försökte komma undan lätt genom att hänvisa oss direkt till gaten. Det knepiga var väl att flyget till Köpenhamn var överbokat redan och där fanns ingen chans att jag skulle hem med det flyget. Fick snällt vänta i sex timmar innan jag tog flyget till Kastrup, varvid tåget körde mig mot Odense.

Vad jag inte hade förväntat mig var att tåget var fullbokat det med, och jag fick snällt stå. Sedan blev vi stillastående på rälsen ett bra tag på grund av ett strömavbrott, vilket gjorde att vi var tvungna att vänta på manuell signalväxling. Väl hemma i Odense, pissregnade det och jag orkade inte med mer skit! Därför betalade jag en hel förmögenhet för en taxi som körde mig knappt fem minuter...

I'm finally home again after a really tiresome flight with many hours of waiting... But like a friend said: "hey, you are at least home!" :-)

I am so jet-lagged and could sleep as soon as I lay my head on something soft! My eyes are aching and my stomach is in uproar, since it is going through a transition from the Chinese/Vietnamese food that I mostly ate in the USA, to the dairy and bread diet here in Denmark. I am tired of making food for a single person! Someone that wants to move in with me? :-P

I have anyway started with my practical training at the children's hospital here in Odense, and will be there for the next two weeks. This is the reason for why I left the USA earlier than my siblings and my mum. Otherwise I would gladly have stayed for an extra ten days or so.

I will try to update you more about recent stuff that you have probably missed out, because I have been to lazy to update my blog. I hope you understand my sudden absence from the blogosphere! ;-)

Miss you Uncle Sam!

6 COMMENT(S):

Hej Steve!
Snygg layout! Men varför har du tagit bort det där fältet där man kunde läsa folks kommentarer? Jag tyckte att det var trevligt att läsa vad folk sa om dina texter utan att behöva klicka mig fram på kommentarer varje gång. Kan inte du lägga in det igen?
Kram M

 

Hej M, kommentarerna kan du komma till genom "Comments (RSS)" :-) Så det ær bara att klicka dig till dem.. Annars tack før stødet om layouten ;-)

 

Njaa.. visst är det snyggt. Men jag håller faktiskt med M. Det var trevligare på ngt sätt att ha kommentarerna på samma sida.. inte lika kul att behöva klicka in sig på ngt. Nope nope.. :)

 

:-) ok, your wish, my command. Ni hittar de senaste kommentarerna i sidofältet igen! :-)

 

Urkas! Och taxin... Sånt gillar vi inte. Haha.

Gillar nya designen också. :)

 

Bra att du gillar designen! :-) Ett streck mer på "gilla"-sidan! :-)