The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Kräftkalas

Färden bar av mot Malmö efter avslutad praktik och mycket efterlängtad vila! Det var hårt att börja med praktiken direkt dagen efter hemkomsten från USA med tanke på tidsskillnaden, och dessutom har jag behövt förberedda flytten under samma tid. Nu är jag slutligen här i [M:aul-me:ö], min enda vecka denna sommar!

Kära Suz och hennes Jonas har i helgen bjudit hem oss alla på en väldigt trevlig tillställning med kräftor och snapsar! Mycket arbete med att få loss de där kräftstjärtarna, innan man får tag i en liten fena som knappast stillar hungern! Hah! Men det var väldigt trevligt och jag tackar värdparet för en enastående insats! :-)

Efter en del nubbar, började det kännas som "hela havet stormar"! Soffan kändes så härlig att ligga på tyckte jag... Och man blir lite extra kramig och kärleksfull med lite av "livets nektar" i ens ådror! ;-) Jag har saknat Er!

0 COMMENT(S):