The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Last night

Uppdateringen har legat lite på is eftersom jag inte har internet, och jag är fullt medveten om att det förmodligen inte är det roligaste man kan läsa just nu. But patience, my friends. Jag ska göra bättre ifrån mig efter flytten!

Första dagen på sjätte terminen var ju igår, och jag måste säga att jag verkligen ser fram emot detta halvår! En hel del självständigt arbete med bacheloruppsatsen kommer det att bli, som i mitt fall kommer handla om en typ av behandling mot sjukdomar som uppkommit tll följd av att immunförsvaret attackerar den egna kroppen, och hur denna behandling kan orsaka andra typer av infektioner när man blockerar immunförsvaret. I medicinska termer; hur anti-TNFalfa behandling mot autoimmuna sjukdomar kan förorska opportunistiska infektioner eller sjukdomar.

Nu är det sista kvällen i denna lägenhet, sen är det den nya som gäller. Andre är här över dagarna för att hjälpa till, vilket är riktigt snällt! Nu ligger vi i matkoma på soffan efter att ha ätit indisk hämtmat från Goa (mums!), och väntar på att kladdkakan blir färdig innan vi fortsätter kvällen med film och hygge! :-D Grande finale mes amis..
Published with Blogger-droid v1.5.8

1 COMMENT(S):

Den som väntar på något gott... :D